Terms and Conditions

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine suntem?
S.C. WEB SHARK SRL
CAL VACARESTI 280
BUCURESTI

WEB SHARK SRL are grija de interesele personale ale clientilor sai şi ale tuturor persoanelor ce accesează Site-ul si cauta sa asigure atat siguranta navigarii cat si a aplicarilor ON-LINE rasplatind astfel increderea acordata de clienti (prin client/clienti se va intelege orice persoană care si-a exprimat acordul in vederea inregistrarii e-mailului personal sau a altor date personale, in baza de date a societatii.

Prezentul document este intocmit cu respectarea normelor legale in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal, este accesoriu documentului « Termeni si Conditii » şi se completeaza cu acestea.

Conform Regulamentului (UE) nr.679/2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulatie a acestor date, WEB SHARK SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: trimiterea aplicatiei (cererii de credit, asigurare sau card) catre bancile sau institutiile financiare non bancare partenere, informarea clientilor privind stadiul aplicatiei lor si marketing
Datele colectate se pastreaza atat timp cat este nevoie pentru a fi folosite in scopurile descrise mai sus. In orice moment utilizatorul poate cere stergerea tuturor datelor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare cont si/sau de Aplicare (cerere credit, asigurare sau card) declarati ca acceptati in mod voluntar ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date WEB SHARK, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 3246, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre WEB SHARK, in scopul desfasurarii si/sau derularii de catre WEB SHARK de activitati cum ar fi trimiterea catre partenerii bancari si non bancari in vederea prelucrarii cererilor de credit, asigurari sau carduri, marketing si de urmarire si monitorizare a aplicatiilor.

Va informam ca aveti dreptul sa solicitati oricand stergerea datelor din baza noastră de date ! Stergerea datelor se face numai in baza unei solicitari exprese adresate WEB SHARK prin intermediul unui e-mail la contact [@] vreaucredit.ro

Datele dvs. cu caracter personal, colectate şi prelucrate sunt: numele, prenumele, adresa de e-mail, username-ul folosit la crearea contului, numarul de telefon, adresa de domiciliu/adresa de reşedinţă/cnp, date despre venit, informatii despre inregistrarea in cadrul unui birou de credite cu intarzieri etc.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv :
* dreptul de acces la date, conform art.15 din Regulament,
* dreptul la rectificarea datelor inexacte, conform art.16 din Regulament,
* dreptul de stergere a datelor « de a fi uitat », conform art. 17 din Regulament,
* dreptul la restrictionarea prelucrarii, conform art.18 din Regulament,
* dreptul la portabilitatea datelor, conform art.20 din Regulament,
* dreptul de a obiecta, conform art. 21 din Regulament,
* dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare, conform art.22 din Regulament,
* dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Regulamentul (UE) nr.679/2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personl şi privind libera circulaţie a acestor date.

Totodata, va informam ca aveti dreptul de a va retrage oricand consimtamantul de marketing direct şi de realizare a profilului dvs. în scop de marketing.

WEB SHARK SRL va colecta de la clientii sai doar datele strict necesare finalizarii aplicatiilor (cererilor de credit, asigurari, carduri sau alte servicii ce fac parte din obiectul de activitate al WEB SHARK SRL ) sau raspunderii oricarei solicitari facute de acestia.

Sistemele informatice si procedurile software pe care se bazeaza functionarea Site-ului achizitioneaza, in cursul normalei lor functionari, cateva informatii a caror colectare si transmitere este necesara pentru buna functionare a protocoalelor de comunicare Internet. Aceste informatii nu sunt colectate pentru a fi asociate cu subiecti identificabili, dar, prin natura lor, ar putea, in cazuri speciale prevazute de lege, sa conduca la identificarea utilizatorilor.
In aceasta categorie de date intra adresele IP sau numele domeniului calculatorului, adresele URI ale resurselor accesate, orarul vizitei tale, metoda utilizata pentru a interoga serverul, dimensiunea fisierului accesat, codul numeric care indica stadiul interogarii serverului (accesat, eroare etc.) si alti parametri referitori la sistemul de operare si la mediul informatic al utilizatorului.
Te informam ca atunci cand vizitezi Site-ul, serverul inregistreaza automat toate aceste date, asa cum se intampla in cazul tuturor operatorilor.
Datele indicate vor fi utilizate doar cu scopul de a colecta informatii statistice anonime in legatura cu folosirea Site-ului, si pentru a-i putea controla corecta functionare. Datele ar putea sa fie utilizate si in vederea stabilirii raspunderii in cazul savarsirii unor ipotetice infractiuni informatice, cu scopul principal de a va garanta securitatea si siguranta in timpul navigarii dvs.

Astfel, WEB SHARK SRL poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter email si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale.

WEB SHARK SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-urile administrate de WEB SHARK poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat.

WEB SHARK SRL colecteaza si prelucreaza datele comunicate de clienti numai in scopul prevazut si cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare.

SportGuru.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, aflate sau nu pe teritoriul Uniunii Europene, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii si produse bancare , de asigurari si alte instrumente de plata, furnizori de servicii de marketing, Curierat, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, doar in cazul in care legea obliga in acest sens.

Pentru orice informatii suplimentare legate de protectia datelor cu caracter personal, sau pentru orice alte solicitari, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la contact [@] vreaucredit.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.